Forsikringsberegner

Dansk / English

Velkommen til forsikringsberegneren.

Her kan du sammensætte dine forsikringer hos IDA Forsikring, så de passer præcis til dine ønsker og din livssituation. 

Det er meget enkelt: Du taster dine oplysninger ind og kan løbende følge med i, hvad din(e) forsikring(er) kommer til at koste. Når du er færdig, kan du bede om at få det sendt som et tilbud. Enkelt og ligetil.

Medlemskab af IDA

Du skal være medlem af IDA for at kunne tegne forsikring(er) gennem IDA Forsikring.

Er du ikke medlem af IDA

Er du ikke allerede medlem, kan du alligevel godt benytte forsikringsberegneren. Vi sørger for, at du modtager information om indmeldelse sammen med tilbuddet.

Har du allerede forsikringer hos os?

Det er ikke muligt, at lave tilbud på forsikringer du allerede har hos os. Hvis du ønsker at ændre dine forsikringer eller se hvilke dækninger og priser du har i dag, så skal du gøre det via Min Side

Hvis du skifter adresse skal du oplyse os om det. Det kan du gøre via vores kontaktformular
Husk at oplyse, om det er alle i husstanden, der flytter med. Når du har oplyst os om ændringen, sørger vi for at flytte dine forsikringer med til den nye adresse.
Dog skal du oprette et tilbud på husforsikring hvis du flytter i hus.

Har du forsikringer i andre selskaber?

Hvis du har dine forsikringer i et andet forsikringsselskab i dag, hjælper vi dig med at opsige dem. Når du skal acceptere dit forsikringstilbud, vil du skulle oplyse, hvor du er forsikret i dag og under hvilket policenummer. Når du har accepteret og underskrevet dit forsikringstilbud, sender vi opsigelsen af sted, til dit forsikringsselskab. På vores hjemmeside, kan du læse mere om, hvordan du skifter forsikring til os.

Lønsikring

Har du allerede Lønsikring hos os og ønsker at ændre forsikringen eller se hvilken dækning og pris du har i dag, så skal du gøre det via Min Lønsikring.

 


Vælg venligst en adresse fra listen