Forsikringsberegner

Dansk / English

Velkommen til forsikringsberegneren

Her kan du sammensætte dine forsikringer hos IDA Forsikring, så de passer præcis til dine ønsker og din livssituation. 

Det er meget enkelt: Du taster dine oplysninger ind og kan løbende følge med i, hvad din(e) forsikring(er) kommer til at koste. Når du er færdig, kan du bede om at det sendt som et tilbud. Enkelt og ligetil.

Medlemskab af IDA

Du skal være medlem af IDA for at kunne tegne forsikring(er) gennem IDA Forsikring.

Er du ikke medlem af IDA

Er du ikke allerede medlem, kan du alligevel godt benytte forsikringsberegneren. Vi sørger for, at du modtager information om indmeldelse sammen med tilbuddet.

Har du allerede forsikringer hos os?

Det er ikke muligt, at lave tilbud på forsikringer du allerede har hos os. Hvis du ønsker at ændre dine forsikringer eller se hvilke dækninger og priser du har i dag, så skal du gøre det via Min Side.

Har du forsikringer i andre selskaber?

Hvis du har dine forsikringer i et andet forsikringsselskab i dag, hjælper vi dig med at opsige dem. Når du skal acceptere dit forsikringstilbud, vil du skulle oplyse, hvor du er forsikret i dag og under hvilket policenummer. Når du har accepteret og underskrevet dit forsikringstilbud, sender vi opsigelsen af sted, til dit forsikringsselskab. På vores hjemmeside, kan du læse mere om, hvordan du skifter forsikring til os.

Lønsikring

Har du allerede Lønsikring hos os og ønsker at ændre forsikringen eller se hvilken dækning og pris du har i dag, så skal du gøre det via Min Lønsikring.


Når du indtaster dit CPR-nr. giver du samtykke til, at vi må bruge det. Ønsker du ikke at indtaste dit CPR-nr. bedes du kontakte os.